Wie zijn wij

Wie zijn wij?

De Stern Groep is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert met ruim 2.200 medewerkers een omzet van meer dan € 1.000 miljoen op jaarbasis. 

Stern Exclusief is binnen Stern Groep de specialist op het gebied van buitengewone topklasse occasions. Exclusieve, door inruil verkregen binnen de Groep en speciaal aangekochte, auto’s vindt u bij Stern Exclusief. Stern Exclusief is gevestigd op de 1e verdieping van de Alfa Romeo dealer Vireo Auto en Volvo dealer Svala Auto te Haarlem. Beide dealerbedrijven zijn Stern Dealers.

Welke merken vindt u bij Stern Exclusief?

Merken zoals Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, Morgan, Porsche en vele anderen staan bij ons tentoongesteld.

Onze specialisten informeren u graag over de vele vooraanstaande merken die we hebben staan, over hun historie en over hun techniek. En ook over de inruilmogelijkheden van uw huidige topklasse occasion en de eventuele financieringsvormen.

U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken, zo vaak u maar wilt! 

Stern-exclusief-showroom